JAN
26-08-2019
Actualitzat: 26-08-2019 11:35
  • El Borges defensarà el títol

El Borges va vèncer en la semifinal de la Copa Lleida davant del Tàrrega, 2-1, en un partit molt intens i disputat en el qual cap dels equips no va ser capaç de generar grans ocasions de perill a l’àrea rival. Els blancs defensaran el títol que van aconseguir la temporada passada.

Els locals van començar tenint el control de la pilota tot i que sense grans internades al camp rival. L’esfèric rondava la zona del centre del camp i cap dels dos equips no es va decidir a prendre les regnes del joc ofensiu. Va haver de passar mitja hora de joc perquè el Borges s’avancés en el marcador després d’una gran jugada per la banda dreta que va acabar amb gol de Sánchez. El Borges va poder ampliar la diferència en el marcador amb una ocasió de Joel, que va tenir dos xuts consecutius i que va acabar rebutjant la defensa blaugrana. Un minut després, el Tàrrega va igualar el partit mitjançant un xut ras de Roger des de fora de l’àrea al qual el porter local va reaccionar tard i no va poder interceptar, així que es va arribar al descans amb un marcador d’1-1.

La segona meitat va començar amb el mateix guió, un Borges vertical i un Tàrrega incapaç de superar la defensa rival. La superioritat local va anar fent-se més latent amb el pas dels minuts, fins que al 60 el local Joel va encarar el seu defensor i aquest el va fer caure dins de l’àrea provocant un penal. Joel va llançar la pena màxima i va superar el porter visitant. El domini del Borges va ser total a partir del segon gol. En el minut 68 una gran triangulació entre Joel i Ramonet hauria pogut augmentar l’avantatge en el marcador per als blancs, però el porter del Tàrrega ho va evitar amb una gran estirada.

A falta de 20 minuts per al final, el Tàrrega va avançar les línies, però malgrat tenir més homes d’atac va ser incapaç de superar una sòlida defensa blanca. En el minut 87 van augmentar els problemes per a l’equip blaugrana, ja que Dídac va ser expulsat i l’equip es va quedar amb un jugador menys quan buscava la remuntada. El partit va arribar al final amb el 2-1 favorable a un Borges que va deixar bones sensacions sobre la gespa, mentre que el Tàrrega va pecar de falta d’efectivitat en atac. Finalment, el Borges s’enfrontarà a l’EFAC Almacelles a la final de la Copa Lleida.