El brot de Linyola supera els 175 positius

ACN
Publicat: 
25-12-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El brot de Linyola supera els 175 positius

El brot de covid-19 declarat a principis de la setmana passada a Linyola (Pla d'Urgell) ja supera els 175 positius, una quinzena de casos més respecte a dilluns. Segons han informat des de l'Ajuntament, hi ha dinou persones hospitalitzades, cinc de les quals a l'UCI. En aquest sentit, consideren que la "balança tendirà a equilibrar-se" en els pròxims dies ja que malgrat el degoteig de nous positius continua, el ritme de contagis va a la baixa. També informen que aquesta setmana els primers veïns afectats pel brot han començat a finalitzar la quarantena. Tot i això, al poble hi ha 450 persones aïllades a casa i el consistori segueix demanant prudència i responsabilitat a la ciutadania.

Respecte a les instal·lacions i serveis municipals, la llar d'infants continuarà tancada fins el dia 31 de desembre, així com totes les instal·lacions esportives i parcs infantils del poble. Així mateix, l'Ajuntament obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre amb atenció telefònica.
Pel que fa el consultori mèdic, l'equipament reobrirà a partir de dilluns amb normalitat i durant els dies laborals. La resta de dies, totes les consultes quedaran derivades al CAP de Mollerussa, com és habitual.

Comparteix

També t'interessarà