El brot de Linyola supera els 175 positius

ACN
25-12-2020
  • El brot de Linyola supera els 175 positius

El brot de covid-19 declarat a principis de la setmana passada a Linyola (Pla d'Urgell) ja supera els 175 positius, una quinzena de casos més respecte a dilluns. Segons han informat des de l'Ajuntament, hi ha dinou persones hospitalitzades, cinc de les quals a l'UCI. En aquest sentit, consideren que la "balança tendirà a equilibrar-se" en els pròxims dies ja que malgrat el degoteig de nous positius continua, el ritme de contagis va a la baixa. També informen que aquesta setmana els primers veïns afectats pel brot han començat a finalitzar la quarantena. Tot i això, al poble hi ha 450 persones aïllades a casa i el consistori segueix demanant prudència i responsabilitat a la ciutadania.

Respecte a les instal·lacions i serveis municipals, la llar d'infants continuarà tancada fins el dia 31 de desembre, així com totes les instal·lacions esportives i parcs infantils del poble. Així mateix, l'Ajuntament obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre amb atenció telefònica.
Pel que fa el consultori mèdic, l'equipament reobrirà a partir de dilluns amb normalitat i durant els dies laborals. La resta de dies, totes les consultes quedaran derivades al CAP de Mollerussa, com és habitual.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?