El Cadí cau a la final amb un Girona superior

08-10-2018
Actualitzat: 08-10-2018 14:44
  • El Cadí cau a la final amb un Girona superior

El Cadí La Seu no va poder contra el Girona (89-63) a la final de la Lliga Catalana, on les amfitriones van aconseguir remuntar a la segona meitat després d’un bon primer acte per part de l’equip de Bernat Canut.

El conjunt de l’Alt Urgell va ser el dominador del primer quart, acostant-se als deu punts de diferència. Vilaró va ser una de les jugadores més destacades, per al 12-20 momentani. El segon parcial va començar amb la màxima diferència de 10 punts (12-22), però l’entrada a pista de Laia Palau va donar un nou aire a les locals, que van començar a remuntar. Canut va haver de parar el partit amb el 19-25, però el Girona estava llançat i va acabar donant la volta al marcador fins arribar al descans amb un marge de 2 punts (39-37).

La segona meitat va ser un autèntic monòleg de les gironines, liderades per Hampton i Murphy. Una cistella de Colhado va situar el 48-39 i Canut va intentar que l’equip es mostrés molt més agressiu en defensa. La millora va fer que l’equip de l’Alt Urgell aconseguís retallar diferències, però de nou, les locals van estirar el marcador fins arribar als últims deu minuts amb un marge d’11 punts (61-50), una diferència molt complicada per al Cadí.

L’últim parcial va servir per augmentar el marge a favor de les amfitriones, que van controlar el rebot i van facilitar jugades de transició. El Girona va tenir millor selecció de tir i va acabar superant el Cadí la Seu per una diferència de 26 punts (89-63). Un cop finalitzada la pretemporada, les jugadores de Bernat Canut prepararan durant aquesta setmana el debut a la Lliga Femanina, previst per dissabte (11.00) contra l’Ensino de Lugo, un partit que es disputarà a Torrejón de Ardoz a l’Open Day de la competició.

“Teníem l’objectiu de guanyar, però també de seguir millorant"

Bernat Canut, el tècnic del Cadí la Seu, va manifestar, després de la final de la Lliga Catalana Femenina, que “veníem al partit a intentar guanyar-lo, però també ens havíem marcat com a objectiu continuar millorant com a equip. Tenim coses positives a destacar, però d’altres que necessitem millorar de cara al debut, especialment les relacionades a aspectes defensius, així com aspectes tàctics”. Per la seua part, Eric Surís, entrenador del Girona, va manifestar que “hem anat de menys a més, ajustant millor els aspectes ofensius i tenint molta més continuïtat en defensa. Hem aconseguit fer un bon bàsquet i que l’afició hagi pogut gaudir de la nostra victòria”.