redacció
30-11-2015
Actualitzat: 30-11-2015 11:45
  • El Cadí confirma la recuperació

El Cadí la Seu va firmar ahir una victòria de les que deixen el millor sabor de boca després de derrotar per un contundent 81-56 l'IDK Gipuzkoa, que les locals van desarborar després del descans. Les urgellenques, que van sumar la segona victòria consecutiva i van confirmar la millora dels últims partits, van fer un bon matx en conjunt, però els seus estilets van ser el duo format per Tània Pérez (11 punts) i Tamara Abalde (18 punts).

L'encontre va arrancar amb molt intercanvi de cops fins que en els últims minuts abans del descans l'equip que dirigeix Joan Carles Pié va obrir diferències en l'electrònic per mediació de la capitana Tània Pérez (38-32).

A la tornada dels vestidors, les urgellenques van sentenciar el triomf amb un 15-5 (53-37 en el marcador). En aquest tercer quart les jugadores basques van estar molt desencertades a l'anotar només 8 punts, cosa que els va fer perdre la concentració i sortir del partit.

Debut i retorn

Va ser un dia complet per a l'equip de la capital de l'Alt Urgell, ja que va debutar la seua incorporació, l'italoaustraliana Nicole Romeo. La base oceànica, que ha substituït a la plantilla la lituana Santa Okiockite, ha jugat 17 minuts i en aquest temps ha anotat 9 punts deixant bons detalls per al futur.

L'altra novetat destacada abans del duel era el possible retorn, que es va confirmar, d'Andrea Vilaró. La jove jugadora tornava a les pistes vuit mesos després de la intervenció quirúrgica a causa d'una lesió dels lligaments creuats del genoll.

El Cadí acumula dos jornades consecutives aconseguint uns triomfs molt contundents. Si ahir es va imposar al Gipuzkoa per una diferència de 25 punts, l'anterior jornada les urgellenques van vèncer a la pista del Cref per 48-71, ni més ni menys que 23 punts de diferència.

tercer quart decisiu

Les locals van esclafar les basques amb un 24-8 i van sentenciar amb gran autoritat el partit