El Cadí domina la Segre Cup

SEGREcom
20-04-2014
  • El Cadí domina la Segre Cup

El canal olímpic de la Seu d'Urgell va posar ahir el punt final a la segona edició de la Segre Cup, una prova que obria la competició internacional batent tots els rècords, doblant els països representats, dotze, i reunint més de 130 palistes. En el pla competitiu, Lleida, i més en concret el Cadí Canoe Kayac, ha sigut el gran dominador.

El club de la Seu d'Urgell va obrir els actes del seu 50 aniversari guanyant tres de les sis categories i sent subcampió en dos més, evidenciant novament la bona salut que viu l'eslàlom lleidatà.

La urgellenca Annebel van der Kiff va ser l'única que va aconseguir el títol fent doblet. Després de guanyar divendres a Ponts, la palista del Cadí es va endur també la victòria a la Seu en categoria C1, totalitzant 0 punts a la general, seguida de la basca Marta Barba i la irlandesa Caoimhe Oferral.

Marta Martínez, també del Cadí, es va assegurar la victòria absoluta en K1 gràcies al seu tercer lloc d'ahir, darrere de la francesa Marie Zelia Lafont i de l'olímpica basca establerta a la Seu Maialen Chourraut, la guanyadora ahir i que no va participar a la prova de Ponts. A la general de la distància, Martínez va avantatjar la donostiarra Irene Barba i la lleidatana Van der Knijff, que es va anotar la segona medalla, aquesta vegada de bronze, després de concloure ahir en setena posició.

En C1 homes va caure el tercer títol per a Lleida, en aquest cas gràcies a l'actuació de Lluís Parés, del Cadí, encara que ahir es va veure relegat a la tercera plaça parcial, darrere dels gals Edem Le Ruyet i Pierre Antoine Tillard. A la general, Parés va superar el pontsicà Dani Marzo, que ara competeix amb el Capitán Nemo de Salamanca, i el donostiarra Aitor Garmendia. Precisament al març, fent parella amb Jesús Pérez, va donar el quart triomf a Lleida al guanyar en la modalitat de canoa doble.

A les dos categories restants, l'irundarra Joan Crespo es va imposar en K1, davant de l'urgellenc Alberto Díez Canedo, que va ser plata, i de l'argentí Thomas Bersinger, mentre que el suec Max Karlsson va dominar en K1 júniors, superant Marc Etxaniz, del Cadí, i Mikel Puldain, de l'At. San Sebastián, plata i bronze, respectivament.

La Segre Cup va ser un primer aperitiu que tindrà continuïtat la setmana vinent amb la disputa al canal olímpic urgellenc de la primera prova de la Copa Pirineus, una competició que, a més, servirà com a selectiu per confeccionar l'equip absolut d'Espanya per prendre part en els campionats d'Europa de Viena, del món dels Estats Units i diverses Copes del Món.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next