El Cadí es manté intractable en el rumb al 'playoff'

19-02-2018
Actualitzat: 19-02-2018 11:10
  • El Cadí es manté intractable en el rumb al 'playoff'

El Cadí la Seu va deixar constància ahir que travessa pel seu millor moment de forma. Ni l’aturada de seleccions va fer variar gens ni mica el seu rumb cap al play-off i va encadenar davant del Zamarat la cinquena victòria (68-51) en els últims sis partits –només ha cedit davant el líder Perfumerías Avenida–. Va ser un triomf solvent, sense contemplacions, que va consolidar en una bona primera meitat i un inici de tercer quart letal. Només en l’arrancada de partit es va veure un Cadí imprecís i mancat de competició per l’aturada de Lliga.

El quadre de Zamora, que lluita per no baixar, va aprofitar el desconcert local per manar en l’electrònic amb una màxima renda de sis punts (8-14), després d’un parcial de 0-6. Però va ser un mer miratge. Tan bon punt les urgellenques van començar a associar-se i a tancar el seu rebot, el joc va millorar i els punts van anar caient. Dos triples de Kraker, que trencava una ratxa de 0 de 6 de la resta de les seves companyes des dels 6,75, van ajudar a capgirar el marcador i van arribar al final del quart amb quatre punts més, després de completar un parcial de 12-2. Al segon acte el domini del Cadí encara es va fer més evident. Si en el primer van ser les exteriors les que van portar la batuta, en aquest les interiors van prendre el protagonisme, especialment Richards i Ramírez. Set punts de la jamaicana i quatre més de la nord-americana van permetre a les de Bernat Canut elevar la seua renda fins als 12 punts (37-25) a l’arribar al descans.

A la tornada dels vestidors, el Cadí va liquidar el partit amb un parcial de 12-4, que va portar la màxima renda fins als 18 punts (49-31). Cinc punts consecutius de Yurena Díez, amb triple inclòs, i una altra cistella de Bahí van deixar molt tocat un Zamarat molt imprecís que va acabar el període perdent per 17 punts. El Cadí va baixar una mica la intensitat a l’últim assalt i el quadre de Zamora es va aferrar a la remuntada (54-43), però un altre cop el joc interior urgellenc va liquidar qualsevol indici de reacció i va arribar a tenir un màxim avantatge de 19 punts (64-45).

Al final del partit, Bernat Canut es va mostrar content amb el partit i va reconèixer que “era important guanyar per provar el nivell després de gairebé dos setmanes sense competir, i pensant ja en el pròxim partit de dimecres contra el Mann Filter”.