El Cadí la Seu renova la pivot Georgina Bahí

redacció
23-05-2015
  • El Cadí la Seu renova la pivot Georgina Bahí

Georgina Bahí es va convertir ahir en la segona jugadora a renovar el contracte amb el Cadí la Seu per a la pròxima temporada, després que el club de l'Alt Urgell confirmés dimecres la continuïtat de la capitana Tània Pérez, així com les negociacions amb Laura Gil, una altra de les jugadores clau a la plantilla de Miguel Ángel Ortega. Bahí, que l'1 de juny complirà 26 anys, ha fet una mitjana de 7,8 punts i 3,6 rebots durant la històrica temporada del Cadí la Seu en la Lliga Femenina i actualment es troba disputant la Superlliga argentina amb el Berazategui juntament amb Tània Pérez.

Després de la renovació de la pivot gironina, la direcció tècnica del club espera tancar en els pròxims dies la continuïtat de Laura Gil, així com la d'Ana Suárez i Marta Montoliu. A més, el Cadí la Seu està sondejant el mercat de cara a noves incorporacions. En aquest sentit els objectius s'estan centrant en el mercat estatal, ja que la intenció és construir una plantilla amb jugadores nacionals.

En canvi, el club ja ha descartat la continuïtat de l'holandesa Marlou de Kleijn. Tampoc seguiran les nord-americanes Tanner i Madu, així com la senegalesa Amy Syll, mentre que la base Hind Ben Abdelkader té moltes possibilitats de continuar malgrat que estava sospesant l'oferta d'un club estranger que la pròxima temporada disputarà l'Eurolliga. Pel que sembla, els contactes no han fructificat i la belga està disposada a renovar.

amb tània pérez

La capitana, amb qui està disputant la Superlliga argentina, va ser la primera renovació

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta