El Campionat de Catalunya sub-15 es queda sense representants lleidatans

REDACCIÓ
24-07-2019
  • El Campionat de Catalunya sub-15 es queda sense representants lleidatans

La segona jornada del Campionat de Catalunya sub-15 de tenis, que es disputa a les instal·lacions del CT Urgell, va deixar ahir al torneig sense representants lleidatans després de l’eliminació d’Emili Elías (Sícoris Club) i Eulàlia Pascual (CN Lleida). Elías va caure a la segona ronda davant de Sergio Tintoré (RCT Barcelona 1899) per 6-2 i 6-0, mentre que en el quadre femení Pascual no va poder superar el seu debut contra Berta Passola (CT Vic), que es va imposar per 6-1 i 6-0. En la jornada de dilluns també van quedar eliminats Carles Solana (CN Lleida), Xavier Mayoral (Sícoris Club), Albert Mòdol, Ichiro Fontova i Marco Vicente (CT Lleida).

Quant al favorit del torneig, Gerard Campaña (Laietà), va accedir ahir a la següent ronda al desfer-se d’Albert Marlasca per un contundent 6-0 i 6-1. Marlasca (CT Sabadell) va ser el tenista que va eliminar dilluns l’únic representant del CT Urgell en el torneig, Jan Rubio.

Per la seua part, Noah Regas, pertanyent al CT Girona i segon cap de sèrie del torneig, també es va classificar per a la següent ronda a l’eliminar Jan Casado (CT Mataró) per un doble 6-0.

Avui es disputaran els partits pertanyents a la tercera ronda del torneig a les instal·lacions del CT Urgell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicaria com a violència de gènere?