El carrer Jaume II es promociona

M. MARQUÈS
28-10-2018
  • El carrer Jaume II es promociona
  • El carrer Jaume II es promociona
  • El carrer Jaume II es promociona

Els comerços del carrer Jaume II, entre la plaça de Blas Infante i l’avinguda de les Garrigues, van sortir ahir al carrer per promocionar-se i donar-se a conèixer als transeünts, ja que des que l’oficina d’expedició de DNI i passaports es va traslladar al carrer Ensenyança fa gairebé un any han perdut fins al 45 per cent de les vendes. Durant tota la jornada, a part de vendre els seus productes en estands, van organitzar una xocolatada, un vermut popular, van pintar les cares dels més petits i van acabar amb una desfilada i una castanyada.

El trasllat de la comissaria ens ha perjudicat molt, ja que amb prou feines passa gent pel carrer”, va explicar una de les comerciants, Àngels Pont. A la via hi ha sis establiments locals –dos bars, dos estètiques, una botiga de fotografia i una de minerals i centre de teràpia– i afirmen que han perdut entre el 35 i 45 per cent de les vendes en un any. Davant d’aquesta situació, van demanar ajuda a l’associació de veïns de Cappont. “Cada any fem una castanyada i ens va semblar molt bona idea fer-la el dia d’avui per ajudar a dinamitzar aquests comerços”, va explicar la presidenta veïnal, Veni Ros.

“Hem d’aprofitar que estem a prop de l’Eix Comercial i que molta gent aparca en aquest carrer perquè la zona blava és de baixa rotació”, va assenyalar Àngel Farré, que va trobar “curiós” que just a partir de la plaça Blas Infante “l’ambient és totalment diferent, amb molta més gent”. Alguns també van considerar que la Paeria els hauria d’ajudar a dinamitzar-se. Tanmateix, van assegurar que tornaran a fer una jornada com la d’ahir per Nadal, Sant Jordi i Sant Joan.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta