El CB Alpicat crea un sènior femení per competir a Tercera Catalana

REDACCIÓ
10-07-2019
  • El CB Alpicat crea un sènior femení per competir a Tercera Catalana

L’esport femení continua creixent a Lleida. El CB Alpicat hi contribueix amb la creació, la pròxima temporada, d’un sènior femení que competirà a la Tercera Catalana. “Ho teníem al cap des de feia un temps i hem pres la decisió de crear un sènior femení”, explicava ahir la presidenta del club, Paqui Galeano. “De moment tenim onze jugadores i la idea és anar creixent a poc a poc a nivell de base, a més de consolidar l’equip sènior”, va afegir.

No és la primera vegada que el CB Alpicat disposa d’equips femenins, tal com recorda Galeano. “Fa set i vuit anys teníem bàsquet femení, però va desaparèixer. No és fàcil, perquè vénen nenes, però quan per edat ja no poden jugar als equips mixtos, ho deixen”, afegeix.

“És una experiència per veure què tal surt, però el principal objectiu no és cap altre que el que les noies s’ho passin bé jugant.”

El CB Alpicat ha comptat aquesta temporada passada amb vuit equips, l’escola, el premini, un infantil, un cadet i un juvenil, a més de tres equips sèniors, un que va competir a Territorial, un altre a Tercera Catalana, que va aconseguir l’ascens a Segona Catalana, i el Sènior A, que va jugar la Copa Catalunya i es va classificar per al play-off.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta