El CB Alpicat, a l’assalt de la Lliga EBA

S. CAUFAPÉ
08-05-2018
  • El CB Alpicat, a l’assalt de la Lliga EBA

El CB Alpicat disputarà els play-offs d’ascens a la Lliga EBA després de segellar diumenge el passaport al guanyar a la pista del Sant Nicolau de Sabadell (64-103), un resultat amb què va assegurar la quarta plaça del seu grup de Copa Catalunya. L’equip, dirigit per Joan Isart i que compta amb els quatre vinculats de l’Actel Força Lleida, obrirà les eliminatòries diumenge (20.00), en què s’enfrontarà a l’intractable Esparreguera, que ha guanyat els 26 partits de la fase regular. “No serà fàcil, però tindrem les nostres opcions. Per a nosaltres ja és un premi a una gran temporada”, va assenyalar el tècnic de l’Alpicat després d’acabar la Lliga amb un balanç de setze triomfs i deu derrotes.

“Tenim la plantilla més jove de tota la categoria i, encara que en algun moment ens va faltar aquest punt d’experiència, podem estar molt satisfets amb la temporada que hem fet, ja que ningú s’esperava que arribéssim a una fase d’ascens”, va afegir Isart, un tècnic de 36 anys que va haver d’adaptar-se a la peculiaritat de la seua plantilla. “Comptar amb quatre vinculats [Bergadà, Lafuente, Vinós i Stankevits] significa que alternen els entrenaments amb l’Actel Lleida i vam haver d’adaptar-nos una mica, especialment en alguns sistemes, ja que Bergadà i Lafuente són els que exerceixen com a bases.”

Isart, amb una àmplia experiència al bàsquet català malgrat la seua joventut, valora molt positivament la vinculació, ja que “crec que ha estat molt beneficiós per als jugadors i també per als dos clubs. Hem tingut molt talent sobre la pista”, va afegir el tècnic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next