El CEEILleida creix amb la incorporació de quatre companyies de base tecnològica

REDACCIÓ
Publicat: 
22-12-2018
Actualitzat: 22-12-2018 12:08
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El CEEILleida creix amb la incorporació de quatre companyies de base tecnològica

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) va acollir ahir divendres l’acte institucional d’entrega de claus a les empreses que s’han instal·lat al viver durant el segon semestre de l’any 2018. Es tracta de les start-ups Aerofor, InnovaArk, Randombox i Spaceboost, que han generat nou llocs de treball.

En tot l’any, hi ha hagut la incorporació d’onze firmes amb quaranta-tres llocs de treball. L’acte el va encapçalar el vicepresident de la Diputació i diputat de Promoció Econòmica, Enric Mir, i va comptar amb la presència del director del patronat de promoció econòmica, Joan Buchaca, i del director del CEEILleida, Antoni Piñol.

Aerofor ofereix serveis tècnics a través de drons, sobretot en l’àmbit mediambiental i també agrícola.

InnovArk és una empresa tecnològica que aporta coneixement i experiència en diferents sectors, entre els quals destaca l’agrícola.

Randombox es dedica a la venda de paquets de viatges, que inclouen el vol d’anada i tornada i allotjament en un lloc sorpresa, que es pot triar entre una llista de destinacions, depenent de l’aeroport d’origen, i dels quals es poden descartar els no desitjats. Spaceboost, per la seua banda, és una empresa de tecnologia d’automatització publicitària.

Comparteix

També t'interessarà