El CEI Balaguer renova la seva pàgina web

REDACCIÓ
Publicat: 
15-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El CEI Balaguer renova la seva pàgina web
    Peu de foto: 
    Paeria de Balaguer

El Centre d’Empreses i Innovació de Balaguer ha renovat la seva pàgina web, amb un disseny i imatge actualitzada, amb més usabilitat, i per tant molt més intuïtiva i de fàcil accés.

Des de la Paeria i les diferents àrees del CEI es valora molt positivament la renovació, ja que l’espai virtual per a donar a conèixer els programes i les oportunitats que ofereix l’equipament és essencial. Així, aquesta actualització respon a la voluntat de ser una eina òptima per a la consulta, i que s’hi pugui trobar tota la informació relacionada amb qualsevol activitat, projecte o programa que s’endegui des d’aquest equipament de la Paeria de Balaguer.

El CEI Balaguer inaugura el nou mobiliari de l'equipament
Peu de foto: 
Paeria de Balaguer

Actualment, al Centre d’Empreses i Innovació hi ha ubicades les àrees d’Empresa, d’Ocupació, així com el projecte de l’Energy Hublab, a més de la resta d’activitats i formacions que s’hi ofereixen de manera regular. També hi ha ubicat l’espai de coworking i el viver d’empreses, que a més d’oferir assessorament, formació, cessió d’instal·lacions, o accés a ajuts per a empreses i autònoms, també ofereix la possibilitat de generar sinèrgies amb altres emprenedors de la zona. Per tant, la pàgina web havia de respondre a unes funcionalitats de consulta i informació creuada que l’anterior no permetia, i que per tant era necessari actualitzar.

D’altra banda, amb aquesta nova pàgina també es potencien apartats concrets, com és el cas de la Borsa de Treball i el Directori d’empreses, els quals són dues funcionalitats essencials per a la promoció de l’activitat econòmica a la ciutat.

La renovació de la pàgina web ha anat a càrrec de l’empresa balaguerina Compsa Online.  

Comparteix

També t'interessarà