El CF Pardinyes fitxa a Lalo Justo per tornar el Femeni a competició RFEF

REDACCIÓ
02-08-2022
  • El CF Pardinyes fitxa a Lalo Justo per tornar el Femeni a competició RFEF
    Peu de foto: 
    CFPardinyes

Joan Carles Justo, conegut al futbol lleidatà com Lalo Justo, afrontarà aquesta temporada el repte de pujar el CF Pardinyes Femení des de la categoria Preferent de la Federació Catalana de Futbol a la competició REFF. "El meu gran repte és que gràcies a les jugadores que tenim i el club pugem el femení de CF Pardinyes el més a dalt, com es mereix per història del futbol lleidatà femení", diu en Lalo.

"Torno a les meves arrels on vaig créixer, viure el futbol i conèixer grans persones com el Paco Mateos, president que la seva il·lusió era pujar l'Amateur del CF Pardinyes a Primera Regional, fins que ho vam aconseguir. I el primer president que va obrir en aquells temps les portes a Lleida a un equip femení. Mateos va començar a pujar l'equip de categories i les noies van fer que molta gent vingués a veure partits del CF Pardinyes contra el Barça, Espanyol o Llevant...", explica Justo.

Lalo Justo va jugar des de petit a l'Escola i Base del CF Pardinyes on va començar també la seva trajectòria d'entrenador en diferents categories fins a arribar a l'Amateur Primera Regional i coordinar l'escola del barri. Després va seure a la banqueta d'equips com el Torrefarrera de Primera Regional, la Selecció sub-14 de Lleida que va ser campiona de Catalunya; així com en altres clubs lleidatans.

Justo també torna al CF Pardinyes "recordant a moltes persones que han dedicat moltes hores al club, alguna especialment estimada, com el meu pare Ramon Justo que va ser president i ens va deixar ja fa molts anys".

El CF Pardinyes Femení iniciarà la pretemporada la tercera setmana d'agost amb una trentena de jugadores amb les quals es configura la plantilla del seu primer equip.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta