El Club Ciclista Terraferma celebra el 2n Critèrium entorn de Gimenells, Raimat i Sucs

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
16-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Club Ciclista Terraferma celebra el 2n Critèrium entorn de Gimenells, Raimat i Sucs
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

La segona edició del Critèrium del Club Ciclista Terraferma tindrà lloc el dia 20 d’abril a Gimenells i constarà de diverses categories, incloent Elit, Sots-23, i Copa Catalana Màster.

El recorregut serà un circuit de 20 km amb un desnivell de 118 metres, que els participants hauran de completar fins a sis vegades per cobrir una distància total de 120 km en les categories Elit i Sots-23. Hi haurà una meta voltant situada a Sucs que puntuarà en dues de les voltes. La competició començarà a les 9.00 hores.

Per la seva part, la Copa Catalana Màster, en les categories masculina i femenina, s’iniciarà a les 12.00 hores, amb distàncies de 30, 40, 50 i 80 km, fent ús del mateix circuit.

L'organització espera la participació d'un centenar de ciclistes a les proves més llargues (Elit i Sots-23), mentre que la categoria Màster ja ha tancat inscripcions amb 200 participants. Santiveri ha informat que la prova ha entrat al rànquing espanyol i serà una de les curses puntuables per a la selecció espanyola.

Prats ha destacat la importància de preservar la integritat dels ciclistes i mantenir distàncies de seguretat.

La cursa comptarà amb uns 90 voluntaris, alguns d'ells de l'Associació La Torxa, distribuïts al llarg del recorregut i encarregats de tasques logístiques.

Comparteix

També t'interessarà