El Club INEF Lleida finalitza el curs i retornarà quotes per la inactivitat

REDACCIÓ
29-05-2020
  • CLUB INEF LLEIDA

El passat 12 de març, el Club Esportiu INEF Lleida va anunciar l’aturada de les seves activitats esportives a causa de la pandèmia de la covid-19, seguint les indicacions dels Organismes Oficials, les Autoritats Sanitàries i l’INEFC. El club ha estat monitoritzant la situació i posicionant-se, el dia 18 de març, a favor de no girar cap rebut fins a la tornada de a l’activitat. Amb les dades actuals i subjectes a les incerteses dels temps actuals, sembla que el club no tornarà a la seva activitat habitual fins el setembre. D'aquesta manera, informen al respecte amb diferents punts:

  • Degut al tancament de les instal·lacions de l’INEFC, titular de les mateixes, l’obertura al públic de les activitats del Club no tindrà efecte fins, com a mínim, el mes de setembre.
  • Conseqüentment no es podran realitzar activitats d’estiu: estades, campus, cursets d’estiu o similar.
  • El Club procedirà a la devolució d’ofici de la part proporcional, no gaudida, de les quotes d’activitats pagades per avançat. Per tal de dur-ho a efecte necessitarem que, d’aquelles persones de les que no ho disposem, ens enviïn el núm. de compte a info@clubineflleida.com abans del 30 de juny.
  • En cas de no voler donar el número de compte, podran passar per la recepció del Club INEF a partir del setembre, amb cita prèvia per la devolució.
  • Els abonaments de sessions mantenen la seva duració durant tot el curs 2020-21, sense caducar.
  • Donat que el club desconeix hores d’ara les condicions en les que podrà endegar el seu projecte d’activitats el curs 2020-21 (ratios, aforaments, instal·lacions disponibles, etc), no podem posar en marxa cap procés d’inscripció. Tan aviat com es conegui l’oferta d’activitat s’informarà de les dates i sistema d’inscripció.
  • Finalment, l'entitat informa que la plantilla es troba en situació d’ERTO des del mes de març donat el tancament total de les seves activitats. Durant el mes de juny es començarà el procés de devolució i l’atenció al públic es mantindrà únicament on-line fins l’obertura de l’entitat.

El Club INEF Lleida i totes les persones que formen part traslladen també els seus millors desitjos per a tothom i recomanen fer activitat física i esport de forma segura fins la retrobada, "tan aviat com les instal·lacions del Centre Universitari, INEFC, s’obrin i ens permeti tornar a l’activitat".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?