El Col·legi de Metges de Lleida reclama sancions per l'acte de Pàmies a Balaguer

ACN
Publicat: 
01-06-2020
Actualitzat: 01-06-2020 18:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Trobada petons abraçades Pàmies Balaguer
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu
  • El Col·legi de Metges de Lleida reclama sancions per l'acte de Pàmies a Balaguer
  • ⏯️ Trobada de "petons i abraçades" a Balaguer contra la "farsa" de la pandèmia

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) ha demanat a les autoritats pertinents que posin límit i sancionin actes com el que ha convocat aquest cap de setmana l'associació Dolça Revolució amb un centenar de persones a Balaguer sense les mesures de seguretat que dicten els protocols per evitar la propagació de la covid-19. El COMLL apunta directament a l'activista Josep Pàmies com a impulsor de l'acte i lamenten i deploren l'actitud dels assistents perquè es van obviar les normes establertes en l'estat d'alarma amb el contacte físic entre persones, l'absència de mascaretes i l'absència de distància social, entre d'altres. Creuen que aquestes reunions posen en risc la salut comunitària i la recuperació econòmica de la societat
El COMLL també lamenta "l'aparença amenaçadora" amb què ho han notificat a les xarxes socials.

Per la seva banda, Pàmies ha defensat la trobada com un "acte de desobediència" per demostrar que els mitjans i els governs "enganyen" amb la pandèmia de la covid-19. Així mateix, ha afegit que el virus es pot curar amb pocs dies fent us de l'MMS i plantes medicinals i ha acusat a la indústria farmacèutica de no permetre que es duguin a terme investigacions científiques sobre aquests mètodes naturals.

Per la seva part, la Paeria de Balaguer també ha mostrat el seu rebuig a l'acte, tot afirmant que conductes com aquesta "posen en risc el conjunt de la ciutadania". En aquest sentit han afirmat que treballen coordinats amb els Mossos d'Esquadra per evitar que es repeteixin.

Comparteix

També t'interessarà