El comerç de Balaguer regala 3.000 euros aquest Nadal

Redacci
06-12-2016
  • El comerç de Balaguer regala 3.000 euros aquest Nadal

L’Associació de Comerciants de Balaguer repartirà 3.000 euros en premis durant aquesta campanya de Nadal, que es va inaugurar dissabte passat i que s’allargarà fins al pròxim 6 de gener. Amb el lema A Balaguer, aquest Nadal, un desig és un regal, els comerços de l’entitat, que actualment sumen 168, obsequiaran els clients amb bitllets rasca-rasca. Dels 3.000 euros en premis, n’hi haurà dos de 250 euros i la resta es repartirà en més de 200 premis de 5, 10, 20, 50 i 100 euros. Estaran repartits en més de 30.000 bitllets i es podran canviar en qualsevol establiment abans del dia de 6 de gener fent una compra igual o superior a l’import del premi. El president de l’entitat, Delfí Solsona, va destacar que l’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar les vendes en els comerços de proximitat de la capital de la Noguera, i va destacar que és una de les campanyes més importants de l’any i a la qual es dediquen més esforços.

Paral·lelament, per amenitzar les compres nadalenques, fins al 31 de desembre, un Pare Noel visitarà els comerços i atendrà els més petits, i del 2 al 5 de gener, serà el Patge Reial qui recollirà les cartes dels Reis Mags.

L’entitat ha donat a conèixer la nova marca promocional o logotip que engloba les diferents entitats de comerços i serveis de la ciutat. La dinamizadora Carme Boneu va explicar que la unió de tots els col·lectius naix amb l’objectiu de tenir més força i potenciar més el comerç local. Va destacar que, durant els últims anys, els establiments de Balaguer han prioritzat l’atenció personalitzada i directa amb el client com un actiu fonamental i un valor afegit als seus productes, i “això ha d’afavorir tots els establiments”, va dir.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?