El comerços de Mollerussa premiaran amb diners la fidelització dels clients

ACN
05-05-2020
  • El comerços de Mollerussa premiaran amb diners la fidelització dels clients

L'associació Mollerussa Comercial farà una campanya per premiar la clientela regalant diners quan puguin obrir sense cita prèvia amb l'entrada en vigor de la fase 1 del desconfinament. Segons el president de l'entitat, Àlex Català, 'Duros a quatre pessetes' consistirà en què els compradors, podran bescanviar 100 euros o 50 euros per la moneda local coneguda com a 'molleuro' i se'ls entregaran 120 molleuros o 60 molleuros per poder gastar a les botigues i establiments associats per un període il·limitat. La promoció s'allargarà fins que s'exhaureixin els 110.000 euros de pressupost i es vol aprofitar per potenciar així el comerç local abans de l'obertura de les grans superfícies, després de les setmanes de tancament forçat pel coronavirus.

Pendents de l'activació de la fase 1 del desconfinament a partir de la setmana que ve, Mollerussa Comercial ha accelerat la implantació d'una campanya que va enfocada a "infectar" diners a les botigues associades per fomentar el consum directe al comerç local premiant la fidelització de la clientela. A partir de la setmana que ve es començarà a fer difusió de la iniciativa que entrarà en vigor el dia 18 de maig.

Una vegada els compradors hagin bescanviat els euros per molleuros, els podran gastar per un període il·limitat. Així mateix, segons ha assenyalat Àlex Català, les botigues, en paral·lel podran fer descomptes addicionals pel seu compte. Català ha afegit que a diferència de les altres campanyes que fa anys que es porten a terme des de l'entitat, aquesta vegada han volgut plantejar una iniciativa per mostrar "l'agraïment a la gent que ens fa costat".

Per tirar endavant la iniciativa, Mollerussa Comercial disposa d'un pressupost aproximat de 18.000 euros que a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Mollerussa han permès fixar en 110.000 el total de molleuros que es podran bescanviar. L'alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha remarcat que aquests diners "s'injecten" directament al consum amb un plus de fins un 20% que s'inverteix a les botigues de Mollerussa per comparar més.

En aquest sentit, Solsona ha volgut destacar que gràcies al fet que la ciutat disposa des de fa anys d'una moneda pròpia per als comerços associats, es pot tirar endavant la iniciativa que pretén fomentar una "acció de garantia" Per tal que tots els diners es quedin a Mollerussa.

L'alcalde també ha volgut deixar clar que aquesta campanya "no té res a veure! Amb el que l'Ajuntament acabarà elaborant com a pla específic de ciutat per estimular l'economia local. Es tracta d'un "afegitó" que fa Mollerussa Comercial com a entitat, ha indicat, que serà compatible amb tot el que s'haurà de treballar a nivell de ciutat. Precisament el grup municipal d'ERC, a l'oposició, ha manifestat que estan a favor de les ajudes al comerç però han reclamat que s'incloguin altres sectors damnificats per l'emergència sanitària a l'espera de la taula d'emergència que van sol·licitar durant el passat Ple.

Comparteix

També t'interessarà