El concurs ‘The Best On’ més internacional, el 25 a la Llotja

REDACCIÓ
14-11-2017
  • El concurs ‘The Best On’ més internacional, el 25 a la Llotja

Lleida es convertirà en la capital de la dansa urbana europea amb la sisena edició del certamen coreogràfic de dansa urbana The Best On, que tindrà lloc el 25 de novembre vinent al Teatre de la Llotja. Organitzat per l’escola de dansa lleidatana Dancescape!, l’única competició de companyies professionals de dansa urbana a Europa reunirà companyies professionals de tot el món i aquest any especialment, ja que onze de les quinze que hi competiran (una més que l’edició de l’any passat) són estrangeres. Es tracta de formacions procedents d’Alemanya, Rússia, Itàlia, el Regne Unit i Grècia. En total, més de 400 ballarins (mig centenar més que el 2016) competiran per adjudicar-se els premis de 6.000, 1.000 i 500 euros del concurs, que comptarà amb un jurat de luxe, format per Kevin Nguyen, Pat Cruz i Shaun Evaristo.

Aquesta edició comptarà a més amb activitats paral·leles com un market place de marques relacionades amb la cultura urbana que tindrà lloc el dissabte 25 i el diumenge 26. A més, també hi haurà una zona de skate i es portaran a terme classes obertes de ball amb pares i fills, ja que cada vegada la dansa urbana és més intergeneracional. Exhibicions de grafitis i un vermut solidari completaran un cap de setmana amb el qual es pretén “impregnar la ciutat de l’esperit de la cultura urbana, de la qual la dansa urbana és una de les manifestacions”, explica Xavi Blanco, responsable de l’escola Dancescape! Al costat dels també coreògrafs Pat Cruz i Kevin Neguyen, oferirà exhibicions de dansa en el marc d’un workshop de nou hores a la Llotja els propers dies 25 i 26 de novembre.

Jurat amb coreògraf de pel·lícula

El ballarí i coreògraf californià de dansa urbana Shaun Evaristo, que apareix ballant a l’escena inicial de l’oscaritzada La, la, land, formarà part del jurat del certamen The Best On d’enguany. Evaristo, fundador de la companyia Movement Lifestyle a Los Angeles, també va participar en la gira Believe l’any 2013 del popular cantant Justin Bieber.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta