El concurs per construir la seu de l’ajuntament de Bassella queda desert

C. SANS
11-10-2018
  • El concurs per construir la seu de l’ajuntament de Bassella queda desert

L’ajuntament de Bassella s’ha vist obligat a incrementar el pressupost de les obres per a la nova seu del consistori després que el procés de licitació hagi quedat desert perquè no s’hi ha presentat cap empresa. El nou concurs ofereix un pressupost d’execució de 471.041 euros, una xifra que representa un increment de més del 55 per cent respecte a la primera licitació que ascendia a 299.996 euros. En aquest sentit, un magatzem privat al costat de la carretera C-14 ha servit durant els últims 20 anys com a casa consistorial, des que es van iniciar les expropiacions per a la construcció del pantà de Rialb.

L’alcaldessa del municipi, Cristina Barbens, va explicar que “ha estat necessari revisar els preus a l’alça” i dotar l’execució de les obres amb 170.000 euros més. Així mateix, va apuntar que la resta del projecte ha quedat intacte malgrat el canvi en el pressupost. La voluntat inicial de l’ajuntament era de poder inaugurar el nou edifici consistorial per a les eleccions del proper mes de maig, una cosa que “no serà possible”.

Augmenten la partida de les obres fins als 471.000 euros, un 55% més de la previsió inicial

Cristina Barbens es va referir a “les dificultats” per poder construir al terreny d’Ogern en el qual finalment serà ubicat l’edifici, que va requerir que el departament d’Urbanisme aprovés un pla de millora urbana, així com la cessió dels terrenys per part d’un veí. L’ajuntament espera ara poder adjudicar les obres abans que acabi l’any i que estiguin a punt el pròxim estiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next