El concurs de lectura en veu alta ja té finalistes

SEGREcom
10-05-2014
  • El concurs de lectura en veu alta ja té finalistes

El 30è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya va acollir ahir la semifinal de la demarcació de Lleida del desè certamen nacional juvenil i infantil de lectura el veu alta que organitzen la Fundació Enciclopèdia Catalana i la Generalitat. En aquesta semifinal van participar 20 centres de Lleida en cinc categories diferents.

Els joves que aniran a la final, que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya, el 4 juny, són Berta Pedrós, de l'escola Jaume Balmes de Cervera, en categoria Grumets Vermells (8 i 10 anys); Sara Vall, de l'escola Marinada de Vilanova de Bellpuig, en Grumets Verds (10 i 12 anys) i Paola López, de l'escola Joan XXIII de Lleida en Timoners (classes d'acollida). En la categoria Corsaris (primer i segon d'ESO), va guanyar Maria Ramos, del Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques. Finalment, en Tropa de Corsaris (tercer i quart d'ESO), van quedar primers Xavier Campanera, Ariadna Coll i Martí Orís de l'institut Pla d'Urgell de Bellpuig.

Un total de 1.720 escolars de 604 centres de tot Catalunya han participat en la desena edició d'aquest certamen.

El Saló de Llibre acollirà durant el cap de setmana diverses activitats dirigides al públic familiar, com la visita del popular ratolí Geronimo Stilton dissabte al matí. El saló tancarà portes el diumenge després d'un taller sobre el conte de la Caputxeta vermella a càrrec de la il·lustradora Mercè Galí.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?