El Consell Comarcal de les Garrigues cedeix una gàbia transportí al Cos d'Agents Rurals pel trasllat de gossos del carrer

REDACCIÓ
Publicat: 
25-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell Comarcal de les Garrigues cedeix una gàbia transportí al Cos d'Agents Rurals pel trasllat de gossos del carrer
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal de les Garrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues cedeix al Cos d’Agents Rurals de la comarca una gàbia transportí per a poder gestionar els transports de gossos recollits pels Ajuntaments.

Ja fa uns anys el Consell Comarcal va cedir dues gàbies trampa i un llaç per a la captura. Aquestes també estan a disposició dels Ajuntaments per a la gestió correcta dels gossos abandonats i trobats als municipis de la comarca.

Aquestes eines serveixen per a la gestió correcta dels gossos perduts o abandonats a les contrades garriguenques. L’adquisició de lectors de xips per part dels Ajuntaments ha permès la millora del control dels gossos abandonats i animals de companyia (gats, gossos i fures) i juntament amb les noves eines dels Agents, ha significat una davallada gran dels gossos que volten solts.

Comparteix

També t'interessarà