El Consell Comarcal de les Garrigues impulsa la campanya 'Garrigues, Dones, Esport' pel 8M

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
07-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell Comarcal de les Garrigues impulsa la campanya 'Garrigues, Dones, Esport' pel 8M
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal de les Garrigues

Amb l'objectiu de celebrar el Dia Internacional de les Dones el proper 8 de març, l'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal de les Garrigues ha posat en marxa la innovadora campanya 'Garrigues, Dones, Esport', amb el suport destacat del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

La iniciativa consta d'una exposició itinerant que destaca les proeses esportives de 16 dones de la comarca, les quals han brillat al llarg de les seves trajectòries en diversos àmbits esportius: patinatge, futbol, pàdel, tennis taula, escalada, gimnàstica i atletisme. Cada pòster de l'exposició presenta una imatge de la dona en plena acció esportiva, acompanyada d'una breu biografia que narra el seu recorregut i una frase o eslògan amb el qual es senten identificades. La presentació oficial de l'exposició tindrà lloc avui, dijous 7 de març a la Sala Maria Lois de les Borges Blanques.

D'altra banda, la campanya també inclou un emotiu vídeo protagonitzat pels diferents equips femenins de la comarca. A través d'aquest material audiovisual, les esportistes expressen la seva passió per l'esport i reivindiquen el paper fonamental de les dones en aquest àmbit. El vídeo, que destaca equips de futbol, bàsquet, hoquei, patinatge, atletisme, tennis taula i pàdel, serà difós a les xarxes socials per difondre el missatge de la campanya més enllà del territori local.

Comparteix

També t'interessarà