El consell comarcal del Segrià rep la visita de Bernat Solé

REDACCIÓ
29-07-2021
  • Bernat Solé consell comarcal segrià preview
  • El consell comarcal del Segrià rep la visita de Bernat Solé

Bernat Solé va efectuar ahirla seva primera visita al Consell Comarcal del Segrià com a nou delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, on va esta rebut pel president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el vicepresident, Toni Bosch.

Després de signar al Llibre d’Honor, va participar en una reunió de treball en què també hi ha estat presentel cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep Lluís Huguet.

Des del Consell, se li va explicar a Bernat Solé la feina que es fa en totes les àrees per als municipis i se li han traslladat els reptes de futur i inquietudsde la comarca. També es va procedir a presentar el delegat davant el Consell d’Alcaldies del Segrià.

Per la seva part, Solé va destacar la necessitat d’impulsar la reactivació econòmica i social i d’afrontar la problemàtica del despoblament rural, es va oferir a escoltar les preocupacions del territori i va fer una valoració positiva de la campanya de la fruita.

Davant el Consell d'Alcaldies, David Masot va explicar l'augment en les beques menjador per al curs vinent, les quals s’han incrementat un 7% durant 2020 i 2021, i el vicepresident Antoni Bosch va informar que al proper ple s'aprovarà un conveni per al desplegament del programa transversal ‘Al Segrià, iguals’, de foment de la igualtat de gènere i la prevenció de violències masclistes.

Comparteix

També t'interessarà