El Consell Comarcal del Segrià se suma a “Territori de Valor”

REDACCIÓ
Publicat: 
30-03-2022
Actualitzat: 30-03-2022 13:45
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell Comarcal del Segrià se suma a “Territori de Valor”
  • El Consell Comarcal del Segrià se suma a “Territori de Valor”

“Territori de Valor” és un projecte coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, per difondre els atractius turístics del territori a través de materials dirigits a infants. Aquesta anualitat 2022 s’amplia el projecte per tal d’abraçar tot l’àmbit territorial del Consorci.

Durant el mes de febrer i març s’han realitzat reunions  en línia per tal d’explicar el projecte als municipis d’Alfarràs, Alguaire, Almenar, Corbins, la Portella i Vilanova de la Barca, i també, la planificació dels pròxims mesos per a la creació dels materials de cada atractiu turístic escollit per cada municipi.

Els materials a crear es divideixen principalment en una il·lustració i un relat que en conjunt reflecteixen l’essència de l’atractiu turístic amb la finalitat que els infants tinguin la curiositat de visitar el lloc quan els materials arribin a les seves mans. Un cop realitzats els materials es reparteixen a empreses turístiques i entitats del territori que s’adrecin al públic familiar des d’allotjaments, restaurants, càmpings... fins a entitats del municipi o botigues. D’aquesta manera es dota a aquestes empreses de recursos per a fidelitzar el públic familiar alhora que es promociona el territori.

“Territori de Valor” és un projecte estratègic amb la finalitat de posar en valor els recursos naturals, patrimonials i culturals del territori com a dinamitzadors del turisme familiar. El projecte està coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i finançat pel Consell Comarcal del Segrià, el Consell Comarcal de la Noguera, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà