redacció
25-06-2015
Actualitzat: 25-06-2015 11:57
  • El CTT Balaguer fa història

El Villart Logístic CTT Balaguer va fer ahir història a Antequera. L'equip lleidatà es va classificar per primera vegada per a la final de la Copa de la Reina de tenis taula i, encara que la va perdre davant del potent UCAM Cartagena, es va penjar una més que meritòria medalla de plata. No va ser l'única medalla per al tenis taula lleidatà, ja que a la Copa del Rei, el DKV Borges va guanyar la de bronze. El Villart Logístic, que en la jornada de dimarts va guanyar els seus dos partits, es va guanyar una de les places de finalista al superar el Cajasur Priego per 3-1 en les semifinals. Ja havia fet història. Mai havia arribat tan lluny en aquesta competició.

A la final l'esperava l'UCAM Cartagena i, malgrat que van plantar cara amb la victòria de Tingting Wang sobre Li Xian, van acabar perdent 3-1, però el segon calaix del podi ja era brillantment seu. A la Copa del Rei, el DKV Borges, guanyador del torneig el 2013, no va poder accedir a la final. Va perdre 0-3 davant del Cajasur Priego, en un duel que va ser més ajustat del que indica el marcador i que va tenir polèmica, ja que l'àrbitre va assenyalar falta de sacada al jugador del Borges Gui Chenkai en un moment decisiu del partit. A la final, l'UCAM Cartagena va fer doblet al derrotar els andalusos.

La competició continua ara per a l'equip sub-23 del CTT Borges, que aspira a una nova medalla. Ahir van superar els dos primers encontres, també amb la participació de Chenkai, que és sub-23. En el primer partit van vèncer 3-0 el Círculo Mercantil de Sevilla i en el segon, 3-1 l'Aluche.