j.c.m.c.
21-08-2015
Actualitzat: 28-10-2015 11:59
  • El Dirt Track de l'Albi reuneix demà uns seixanta pilots

Els responsables de l'organització van destacar el circuit, "tot un referent a Catalunya", ja que l'any passat va ser elegit el millor circuit de la competició, una distinció que esperen repetir. "Animem la gent que vingui a veure la prova, que és tot un espectacle. Fins i tot per a gent que no li agradi el motociclisme", van afegir.

La prova consta de tres categories, Open, Promo i 50cc i l'activitat començarà a les 20.00 hores amb la disputa dels primers entrenaments. Els organitzadors també van destacar la presència, "com a espectadors", de Marc i Àlex Màrquez, usuaris habituals d'aquest circuit, en el qual solen entrenar-se. Entre els assistents a la competició se sortejaran alguns objectes dels campions lleidatans. D'altra banda, la Copa Rodi Michelin disputarà la seua cinquena i última prova el pròxim 5 de setembre a Castellnou de Seana.

circuit modèlic

Els organitzadors esperen repetir el premi al millor circuit de la competició de l'any passat