El Down Town Lleida, el dia 6 d'octubre

X.M.R.
03-09-2019
  • El Down Town Lleida, el dia 6 d'octubre

L’empresa Ocisport, organitzadora, entre altres esdeveniments esportius, del Down Town Internacional Ciutat de Lleida, va anunciar ahir que l’espectacular descens urbà de BTT que parteix de la Seu Vella se celebrarà aquest any el proper 6 d’octubre, diumenge, i serà d’aquesta manera la dotzena edició de la prova.

La carrera, que organitzen conjuntament la Penya Ciclista Colomina i Ocisport, forma part del calendari internacional i puntua per a l’UCI (Unió Ciclista Internacional) des del 2012. A més, és una cita integrada a la Copa Catalana de descensos urbans, que aquest any només està composta per dos proves: la de Barcelona, que descendeix des de la muntanya de Montjuïc, i la de Lleida.

Els organitzadors van anunciar també que demà dimecres s’obriran les inscripcions, que estan limitades a un centenar de corredors aproximadament, tal com es va fer a les edicions anteriors, amb l’objectiu de prioritzar la qualitat a la quantitat.

El recorregut, com és costum en aquesta singular prova, començarà al Castell de la Suda i acabarà al costat de l’emblemàtic edifici del Montepío, després d’un descens trepidant d’1,5 quilòmetres que els bikers acostumen a completar en menys de dos minuts.

Com en cada edició, el traçat estarà farcit d’escales i comptarà amb trams de gran velocitat i salts de més de cinc metres per sobre de camions i cotxes distribuïts pels estrets carrers del Barri Antic. L’any passat va guanyar la prova absoluta masculina el brasiler Wallace Miranda –ja ho va fer el 2017– i la femenina, la lleidatana Cristina Urgell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next