El Dvins d'Agramunt arriba a la novena edició

LLEIDA.COM
Publicat: 
24-05-2023
Actualitzat: 24-05-2023 12:38
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • El Dvins d'Agramunt arriba a la novena edició
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • El Dvins d'Agramunt arriba a la novena edició
 • El Dvins d'Agramunt arriba a la novena edició
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • El Dvins d'Agramunt arriba a la novena edició
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago

La IX Mostra de Vins i Caves de Proximitat d'Agramunt tindrà lloc el proper dissabte, 27 de maig, amb una nova distribució de l'espai per millorar la comoditat dels productors i assistents


Arriba la novena edició de la mostra enològica i gastronòmica DVins, Mostra de vins i caves de proximitat. Un certamen destinat a la promoció dels vins de proximitat i la gastronomia de qualitat que, en la seva novena edició, tindrà lloc el dissabte 27 de maig a la capital del Sió. La part grossa del certamen arribarà el dissabte 27 amb activitats repartides durant el matí i la tarda.

Tot i que l'obertura de la mostra serà les 17.00 h, l'organització continua potenciant el matí de dissabte amb la 7a edició de la ruta enològica-cultural. Una ruta que consisteix en la visita de quatre llocs emblemàtics del patrimoni local on es realitzaran maridatges de vins i gastronomia de productors agramuntins. Per aquesta setena edició de la ruta, l'eix temàtic dels espais que es visitaran és el moment històric en què Agramunt surt del centre medieval i comença el creixement de la població fora de les muralles. És per això que els quatre maridatges entre productes alimentaris de qualitat agramuntins i vins de la DO Costers del Segre tindran lloc al voltant del que, temps enrere, va anomenar-se Passeig del Pou.

Les activitats de tarda s'inicien a les 17.00h amb l'obertura de la mostra al Passeig del Sió. La mostra d'enguany inclou la presència de més d'una trentena d'estands on el públic assistent podrà degustar els vins dels principals cellers de les bodegues de la DO Costers del Segre i DO Cava, i productes gastronòmics de qualitat de l'Urgell. En total, seran més de 130 varietats diferents de vins i caves a l'abast dels assistents.

Activitats musicals

Per aquesta edició l'organització espera superar les 20.000 degustacions que es van servir en l'edició de l'any 2022. Una edició que és, fins ara, la més exitosa de les que s'han realitzat però que l'organització té ganes de superar. Altres activitats incloses dins la programació són les actuacions musicals de folk del grup La Catxibanda i el concert dels grups Ponent Roots i The Ruralites. (seguits)

Nova distribució de l'espai

Després de l'èxit de la darrera edició presencial de la mostra, l'organització ha decidit modificar la distribució dels estands dels cellers i productes gastronòmics per facilitar la comoditat dels assistents i guanyar espai. En les darreres edicions de la mostra DVins, s'han registrat una afluència de més de 20.000 visitants. L'organització espera que enguany augmenti l'assistència de públic.

Comparteix

També t'interessarà