El Festival Internacional de Cinema d'Àger canvia de data a causa de les eleccions generals

REDACCIÓ
Publicat: 
02-06-2023
Actualitzat: 09-06-2023 11:17
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Festival Internacional de Cinema d'Àger canvia de data a causa de les eleccions generals
    Peu de foto: 
    Anna Requena

L’organització del Festival Internacional de Cinema d’Àger (FICdÀ) ha decidit avançar el certamen una setmana, després que el president espanyol, Pedro Sánchez, anunciés aquest dilluns la convocatòria d’eleccions generals per al 23 de juliol de 2023. El FICdÀ, un certamen impulsat per Silendum Films i l’Ajuntament d’Àger, se celebrarà del 13 al 16 de juliol a l’emblemàtica Col·legiata de Sant Pere d'Àger

Neix el Festival Internacional de Cinema d'Àger
Peu de foto: 
Festival Internacional de Cinema d'Àger

L’organització avança el festival una setmana, perquè les eleccions generals no afectin l’assistència al FICdÀ, un certamen que arriba a Àger amb la voluntat d’esdevenir punt de trobada cinematogràfica estival en un entorn únic del Prepirineu. El festival, dirigit per Albert i Marcel Carbó, oferirà una nova i original manera de veure el cinema: un espai singular, on els espectadors gaudiran d’una pantalla integrada en un dels conjunts més importants del romànic català del segle XI.
 
La primera edició comptarà amb una secció oficial de quinze curtmetratges a competició, tots ells de temàtica social i dos llargmetratges. A banda, a la secció paral·lela Joves 72 hores, competiran curtmetratges realitzats per alumnes dels centres escolars de la demarcació que rodin els seus films en tres dies.

Festival Internacional de Cinema d'Àger (FICdÀ)
Comparteix

També t'interessarà