El festival Ponent Roots arriba per primer cop a Tàrrega dissabte 13 de novembre

REDACCIÓ
Publicat: 
09-11-2021
Actualitzat: 09-11-2021 13:28
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • · El festival Ponent Roots arriba per primer cop a Tàrrega dissabte 13 de novembre

La cantautora Clara Gispert presentarà aquest cap de setmana a Tàrrega el seu primer disc, titulat ‘On and on’. Serà en el marc del festival Ponent Roots, que celebra la seva primera dècada de l’11 al 14 de novembre amb concerts en quatre espais diferents, un dels quals és el Teatre Ateneu de Tàrrega. La cita amb una de les veus més prometedores del moment serà el proper dissabte 13 de novembre a 2/4 de 9 del vespre.

El que va començar quasi de manera accidental amb la celebració d’un primer concert sota el nom de Ponent Roots, arriba a la desena edició apropant propostes artístiques de qualitat sempre amb el leitmotiv de la música negra com a columna vertebral. Ho celebra amb una edició que inclou actuacions de mitjà format i proximitat, però que alhora permeten gaudir de la música en viu de manera pròxima entre públic i artistes.

Després d’haver visitat altres localitats de les comarques de Lleida, el Ponent Roots aterra enguany a Tàrrega per primer cop amb el projecte de la barcelonina Clara Gispert. La cantautora oferirà un concert en el qual presentarà els temes del seu primer àlbum, un treball fresc i sorprenent on la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX s'enfronten a les possibilitats sonores i estilístiques del hip hop i el pop actuals. Les cançons de Gispert, que es postula com una artista digna d’aconseguir un lloc en l’escena del neo soul, parlen del que hi ha d’extraordinari en la quotidianitat, d’amor, de les contradiccions latents en la societat i de la dona com a força impulsora, creadora i protagonista de la seva pròpia història.

La desena edició del festival que impulsen Edu Blasi i Oriol Ferre compta amb l’aliança de La Casa de la Música de Lleida i la Fundació Orfeó Lleidatà i és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Lleida, l’Ajuntament de Tàrrega, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’Institut Català de les Empreses Culturals, Supermercats Plusfresc, Grup Catalana Occident, Sistemas Digitales Ricoh i altres petites empreses.

Comparteix

També t'interessarà