El Força Lleida apujarà el preu dels abonaments

X.P.
21-05-2019
  • El Força Lleida apujarà el preu dels abonaments

El Força Lleida té previst augmentar lleugerament el preu dels abonaments per a la pròxima temporada 2019-2020, que també veurà incrementada la partida de despeses en un intent de fer un salt de qualitat a la Lliga. El club, que aquest any ha tingut un pressupost proper als 650.000 euros, preveu incrementar-lo en uns 50.000 per arribar als 700.000, la qual cosa seria tot un rècord en la curta història de l’entitat. La pujada beneficiaria la confecció de la primera plantilla, que veuria augmentada la seua partida en un 20 per cent.

L’increment pressupostari, obligat en gran manera per la competència que hi ha a la Lliga cada any, s’intentarà pal·liar amb més empreses col·laboradores, més aportacions i la pujada dels abonaments, la campanya dels quals el club té previst presentar en les pròximes setmanes. Aquesta temporada ha tancat la massa social en gairebé 2.000 abonats, una xifra que espera incrementar i atansar-se als números de fa tres anys, quan es va arribar als 2.200.

L’assessor esportiu del club dirigirà el combinat estatal al Campionat d’Europa d’Israel

D’altra banda, Joaquín Prado, des de la passada temporada assessor esportiu del Força Lleida, ha estat designat per la Federació Espanyola de Bàsquet per dirigir la selecció sub-20 al Campionat d’Europa, que es disputarà aquest estiu a Tel-Aviv (Israel). El d’Oviedo tindrà d’ajudants Berni Álvarez, exjugador del Lleida Bàsquet, i Chus Lázaro.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?