⏯️ El Força Lleida demana la "nul·litat" del play-off d'ascens a l'ACB per "actuació negligent" dels àrbitres

LLEIDA.COM
Publicat: 
28-05-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El Força Lleida demana la "nul·litat" del play-off d'ascens a l'ACB per "actuació negligent" dels àrbitres
    Peu de foto: 
    Força Lleida

El Força Lleida ha emprès avui diumenge mesures legals davant la Federación Española de Baloncesto, demanant la impugnació del partit d'ahir 27 de maig de 2023 disputat a Valladolid corresponent al segon encontre de play-off d'ascens a l'ACB. Segons ha explicat el club en un comunicat on afirmaven que "emprendrien accions legals per una errada per part dels col·legiats durant el partit".

La polèmica s'ha iniciat perquè, segons explica l'equip en un comunicat, faltant "0,7 segons per acabar el partit -el 4° quart- i amb un marcador de 80 - 80, els àrbitres han assenyalat una falta sobre un jugador del Força Lleida dins del temps reglamentari". La qual cosa ha fet que el jugador, Vasilije Vučetić, a qui li van fer la falta, disposés de dos tirs lliures. Però, "instants després, l'àrbitre principal i el comissari de taula, que parlaven entre ells, decideixen que la faltat s'ha xiulat fora de temps, fent que el partit anés a temps de pròrroga", explica Albert Aliaga Colom, representant de l'equip lleidatà en un comunicat emès.

Donada la situació, el representant del Força Lleida demana a la Federación Española de Baloncesto que "procedeixi a la nul·litat del partit per l'existència d'una actuació negligent greu per part del col·lectiu arbitral i comissari de la taula designat", ja que "es tracta d'una errada que desvirtua el resultat final" i demanen l'"esmena dels actes".

 

 

Comparteix

També t'interessarà