⏯️ El Força Lleida presenta el seu nou projecte

REDACCIÓ
01-08-2020
  • ⏯️ El Força Lleida presenta el seu nou projecte
  • ⏯️ El Força Lleida presenta el seu nou projecte
  • ⏯️ El Força Lleida presenta el seu nou projecte
  • ⏯️ El Força Lleida presenta el seu nou projecte

El Barris Nord va acollir aquest divendres la presentació de la nova junta directiva amb el nou projecte del Força Lleida, encapçalada pel nou president, Albert Aliaga, els vicepresidents Pep Casterlans i Antoni Cudós, així com el secretari Joan Biurrún i la tresorera Alba Zaragoza.

Albert Aliaga destaca a la junta "cadascú tindrà una responsabilitat i una tasca a fer per a treballar en equip" en un projecte "obert a tothom”. També apunta que la idea principal del club és "tornar a il·lusionar el básquet a la ciutat de Lleida i província, reomplint el pavelló amb gent de tota la província i treballar al costat de tots els clubs de básquet en el qual vulguin participar".

En el'àmbit esportiu, destaquen, per una part, la renovació del director esportiu Joaquín Prado i de l´entrenador Gustavo Aranzana, amb Jordi Guardia que seguirà com a segon entrenador, i, d'altra banda, la recerca de jugadors per a aquesta nova temporada.

Respecte a la base, tant Aliaga com Cudós han destacat la importància d’aquesta i el desig de potenciar que els i les jugadores puguin arribar al primer equip algun dia, convertint el Força Lleida en un fil conductor per aquests nens i nenes per arribar a ser profesionals. Cudós destaca la col·laboració de Lleida per assolir aquest fita, des de la pròpia base, perquè puguin arribar jugar al primer equip, fins a les col·laboracions per petites que siguin: “És cert que hi ha hagut una mica de descens en abonats, i volem fer que la il·lusió torni”.

Sobre la campanya d’abonats per a aquesta temporada 2020/21, Pep Casterlans ha comentat que serà diferent a les d'anteriors campanyes, ja que encara no se sap el calendari ni dates de partits ni com es jugarà en el Barris Nord pel que fa a l'aforament, però que "s'hi està treballant des del primer dia" i "hi haurà compensacions tant per a empreses patrocinadores com abonats de la temporada passada pels partits no jugats".

També al costat de l’empresa ICG, es vol transformar el Barris Nord en un “Smart Stadium”, on els i les assitentspodran fer comandes al bar a través del mòbil per tal d'evitar cues i facilitar el distanciament de seguretat. 

Finalment, el club lleidatà treballa amb LaLigaTV i altres equips de la LEB Or per aconseguir que tots els partits del Força Lleida es puguin veure via streaming.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta