El Força Lleida renova Sierra per dos temporades

REDACCIÓN
05-06-2019
  • El Força Lleida renova Sierra per dos temporades

L’ICG Força Lleida va fer oficial ahir la renovació de l’escorta Fernando Sierra per a les dos pròximes temporades i una tercera d’opcional. Les parts ja havien pactat la continuïtat feia setmanes, però tot s’ha demorat perquè al contracte s’han inclòs diferents clàusules per si algun equip d’ACB s’interessés per ell durant la seua estada a Lleida, per la qual cosa s’han fixat quantitats que percebria el club en funció del moment de la temporada.

Amb la continuïtat del madrileny, que es troba en plena fase de recuperació després de l’operació de genoll a la qual es va sotmetre a començaments d’any, Jorge Serna ja compta amb quatre jugadors de la passada temporada, els també renovats Adrián Chapela i Eric Stutz, i Ablaye Mbaye, l’únic que tenia contracte en vigor. Ara el club espera que Filip Djuran, Shaquille O’Neal i Miki Feliu responguin a l’oferta de renovació que se’ls ha fet, i no es descarta que Massine Fall continuï.

El tècnic es va felicitar per la renovació del madrileny, que quan es va lesionar a la pista de l’Araberri al desembre l’equip ho va notar molt, sobretot en intensitat defensiva. “Estem molt satisfets perquè es tracta d’un jugador amb unes característiques molt singulars, amb un gran rebot d’atac, un bon joc sense pilota i una energia, una fe i un esperit difícils de trobar”, va dir. “Ara s’ha de focalitzar en la seua recuperació, no córrer i que es recuperi bé, perquè és un jugador que necessita estar molt fort i preparat, perquè és la seua essència com a jugador”, va afegir Serna. Sierra, per la seua banda, va agrair la confiança del club i va reconèixer que, si bé ha passat moments durs per la lesió, en surt reforçat. “Al principi em notava una mica nerviós pel debut a la LEB Or, però a poc a poc vaig anar agafant el ritme i compenetrant-me amb els companys, prenent confiança, i quan em trobava en un bon estat va arribar la lesió, que em va tallar de cop, però de tot s’aprèn. Se’n treuen moltes coses positives. És dur, però et fas fort mentalment”, va afirmar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?