REDACCIÓ
24-09-2020
Actualitzat: 24-09-2020 9:05
  • ⏯️ El Força Lleida s'emporta el derbi amistós contra el CB Pardinyes

Malgrat la diferència de categoria, el derbi amistós entre el Força Lleida i el CB Pardinyes disputat aquest dimecres al Barris Norda va començar molt igualat. El de Pardinyes van agafar els primers avantatges davant d’un ICG Força Lleida que va sortir fred al parquet.

El primer quart finalitzava amb el Pardinyes manant de 5 punts, 19 a 24. A l’inici del segon període va arribar una primera reacció dels d’Aranzana, amb un parcial de 14 a 5 que donava els primers avantatges als de negre (35-29, minut 17). Però a cop de triple, el Pardinyes reaccionava i tornava a igualar el marcador al descans (37-37).

A la represa, l’ICG Força Lleida va jugar amb un altre nivell de concentració, i en va treure profit també en el marcador; parcial de sortida de 16 a 5, i els de negre 11 per sobre, amb un destacable protagonisme de Vecvagars, que signava 11 d’aquests 16 punts amb 3 triples inclosos. A partir d’aquí, domini de l’ICG fins al final, amb un últim quart que va fer pujar les diferències fins als 21 punts finals.

No va jugar, de nou per unes molèsties, Lucas N’Guessan, que també es va perdre el duel del passat diumenge a Banyoles davant del Girona. El proper partit d’aquesta pretemporada per al Força Lleida serà dissabte, també al Barris Nord, amb la disputa del trofeu ORUM CENTER-Ciutat de Lleida davant de l’Osca.