El Força Lleida s’estrenarà davant l’afició amb el Trofeu Orum Center Ciutat de Lleida

REDACCIÓ
24-09-2020
  • El Força Lleida s’estrenarà davant l’afició amb el Trofeu Orum Center Ciutat de Lleida
  • El Força Lleida s’estrenarà davant l’afició amb el Trofeu Orum Center Ciutat de Lleida
  • El Força Lleida s’estrenarà davant l’afició amb el Trofeu Orum Center Ciutat de Lleida

L’ICG Força Lleida s’estrenarà aquesta temporada davant de l’afició amb el Trofeu Orum Center Ciutat de Lleida que se celebrarà el dia 26 de setembre al Barris Nord. El regidor d’Esports, Sergio Gonzàlez, juntament amb el president del club, Albert Aliaga i Rosa Maria Fondavila, en representació de l’empresa patrocinadora de la competició, Orum Center, ha presentat aquest dimecres oficialment el torneig, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida. Es tracta de la tercera vegada consecutiva que el Trofeu Ciutat de Lleida es disputa amb el Levitec Huesca, un equip que juga també a la categoria LEB Or.

El Trofeu Ciutat de Lleida compta aquest any amb patrocini de l’empresa Orum Center, un centre format per un equip multidisciplinari de professionals de la salut de l’àmbit de la psicologia, pedagogia, psicopedagogia, logopèdia, psiquiatria, neuropediatria i neuropsicologia. Rosa Maria Fondavila, sòcia d’Orum Center, ha desitjat un bon inici de la temporada i ha destacat que els valors de l’empresa coincideixen amb els valors de l’esport i ha ofert la col·laboració a les famílies i jugadors. També ha agraït l’oportunitat de poder posar el seu gra de sorra per la celebració d’un esdeveniment de tanta importància per al club, ja que serà el primer partit amb públic a les grades des de l’inici de la pandèmia.

El regidor d’Esports, Sergio Gonzàlez, ha animat, als lleidatans i lleidatanes, a gaudir del Torneig Ciutat de Lleida des de les grades del Barris Nord i ha agraït el president del club el treball que es realitza a l’entitat, especialment en temps complicats com els de la Covid-19, com a representants del bàsquet de més alt nivell a la ciutat.

El president del club, Albert Aliaga, ha mostrat la seva il·lusió perquè l’equip pugui jugar de nou davant l’afició després de la cancel·lació de la lliga, el passat mes de març, a causa de la pandèmia de Covid-19. Aliaga ha agraït l’Ajuntament de Lleida “el seu suport i el fet que pugui disposar d’un aforament restringit que permeti que el partit es faci davant del públic”, així com el patrocini d’Orum Center: “Que l’empresa aposti pel nostre club i puguem vincular la salut en sentit ampli al Força Lleida a és molt d’agrair”

 

El partit és d’entrada gratuïta per als abonats i el preu per als no abonats serà d’entre 5 i 10 euros en funció de la zona. Els no abonats paguen entre 5 i 10 euros en funció de la zona. Les entrades es poden adquirir a les oficines del club (en horari de les 16.3oh a les 20h) o a taquilla el mateix dia del torneig, 1.30h abans.

Comparteix

També t'interessarà