⏯️ El Força Lleida suma la vuitena victòria de la temporada

Actualitzat: 12-12-2021 21:01
  • ⏯️ El Força Lleida suma la vuitena victòria de la temporada
    Peu de foto:
    Foto Oscar Araujo (Acunsa Gipuzkoa)

Aquest dissabte, el ICG Força Lleida ha sumat la seva vuitena victòria aquesta temporada a Leb Or. Ho ha fet en l'11a jornada, contra el ACUNSA Gipuzkoa en el Donostia Arena. El partit ha començat intens des del primer minut jugant en la línia exterior el Gipuzkoa aprofitant-se dels seus tiradors exteriors, però Michael Carrera en els rebots i un Ibou Badji sota la canastra han aconseguit que els de Guipúscoa no s’escapin.

El segon període es canvia l’estil de joc i amb Lafuente i Cuéllar en pista s’empata el partit amb un bon joc interior, obligant als locals a demanar el primer temps mort del partit per a parar l’avanç dels lleidatans. Després d’un 2n temps mort demanat per Gerard Encuentra al veure la reacció dels locals, Mark Hughes aconsegueix a menys d’1 minut per a arribar al descans aconseguir que l’equip coixa avantatge en el marcador amb un 37-39.

Després de la mitja part, el ICG Força Lleida canvia l’estil de joc facilitant la pilota a Thomas i a un Ibou Badji que,  amb 8 punts encaixant obliga als locals a parar el joc amb el marcador en 43-53, però no fa molt d´efect i el mateix Ibou continua anotant i aconseguint que el ICG Força Lleida escapar-se en el marcador amb la màxima diferència del partit en +15 punts respecte als locals. el tercer període s’acaba amb el marcador a favor dels de Encuentra en 60-69.

L’últim quart ha començat amb els locals buscant la remuntada i apropant-se en el marcador fins quasi empatar el partit als últims 3 minuts del partit, però un Michael Carrera en rebots i un Mark hughes amb Ignacio Rosa en els llançaments aconsegueixen mantenir la distància fins als 73-81 finals i la 8a victòria cap a casa.