El gòspel envaeix el Gran Teatre de la Passió de Cervera

REDACCIÓ
11-01-2022
  • El gòspel envaeix el Gran Teatre de la Passió de Cervera

La banda, dirigida per Ramon Escalé, va comptar amb 11 cantaires i diferents músics acompanyants, que van interpretar des de clàssics a grans èxits pop dels darrers 40 anys, dintre del marc del cicle de teatre 'Apassiona't'. Al final de concert tothom va poder cantar i ballar el tradicional “Oh Happy Day” des de la seva butaca.

Hi va haver 12 espectadors que van gaudir del concert de manera gratuïta, ja que van guanyar una de les 6 entrades dobles en el sorteig que la Paeria de Cervera va convocar a través de xarxes socials.

L’actuació de BCN Gospel Messengers ha estat la segona funció del 24è Cicle “Apassiona’t”, la programació d’arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura i que preveu set espectacles entre el novembre del 2021 i el maig del 2022.

24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”

El Cicle inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical.

Totes les representacions teatrals són de companyies professionals i a càrrec de reconegudes actrius i actors, entre els quals el cerverí Ferran Orobitg, que portarà al Cicle la seva creació “Fragile”, un espectacle basat en la seva experiència personal.

Els espectacles es podran veure al Gran Teatre de la Passió (6 funcions) i al Teatre Casal (1), respectant els protocols sanitaris vigents en cada moment.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, “el Cicle presenta una programació variada i de molt nivell, que tracta temes actuals i transcendents de la nostra societat, amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic.”


Consulta les properes funcions del cicle 'Apassiona't'


 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta