El Govern ingressa els 19,8 milions en ajuts pel tancament d'instal·lacions

AGÈNCIES
12-01-2021
  • El Govern ingressa els 19,8 milions en ajuts pel tancament d'instal·lacions

La Generalitat va fer efectiu ahir el pagament d’ajuts extraordinaris i d’emergència per valor de 19,8 milions d’euros per compensar la suspensió de l’obertura al públic de les instal·lacions esportives a Catalunya, motivada per les mesures restrictives adoptades per fer front a la segona onada de la pandèmia de la Covid-19.

Un total de 1.226 titulars de la gestió d’instal·lacions esportives, tant entitats com empreses, s’han beneficiat d’aquesta partida extraordinària.

A més a més, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte econòmic de les noves restriccions decretades fa uns dies i que obliguen a suspendre les competicions i l’obertura al públic dels equipaments esportius que es troben ubicats en espais tancats durant el període del 7 al 17 de gener, el Consell Català de l’Esport va informar que està acabant la nova convocatòria d’ajuts directes de quinze milions d’euros previstos per l’executiu català per donar suport al sector esportiu afectat per les mesures.

D’altra banda, ahir a les 13.00 concloïa el termini perquè el Govern presentés al·legacions per la nova denúncia de l’UFEC al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?