El govern nomena a Bernat Solé el delegat territorial de Lleida

ACN
15-06-2021
  • Solé serà el delegat del Govern a Ponent i Ricard Pérez al Pirineu i Aran

El Consell Executiu ha nomenat aquest dimarts els 8 delegats territorials. L'exdiputat al Parlament i actual membre de la direcció de JxCat, Antoni Morral, és el delegat de la Generalitat a Barcelona; l'exconseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, ocupa la representació del Govern a Lleida; mentre que la diputada de JxCat Teresa Pallarès és la delegada a Tarragona. Els altres nomenaments són Ricard Pérez, a Alt Pirineu i Aran; Rosa Vestit, a la Catalunya Central; Laia Cañigueral, exdiputada d'ERC al Congrés, a Girona; David Alquézar, al Penedès; i Albert Salvadó, a les Terres de l'Ebre.

Ricard Pérez, nascut el 1975 a Oliana, ha estat regidor de l’Ajuntament d’Oliana des de l’any 2011 fins a l’actualitat. Fins a l’any 2019, va ser tinent d’alcalde del consistori, al capdavant de regidories com turisme, atenció a les persones, comerç i urbanisme, així com conseller comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Bernat Solé, nascut a Agramunt l’any 1975, ha estat conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. És enginyer industrial Superior en Mecànica (UPC-Barcelona). Del 2015 al 2020 va ser diputat al Parlament de Catalunya i del 2016 al 2020 va ser secretari de Política institucional de l’Executiva Regional d’ERC a Lleida.

Joan Domènec, director general del DOGC

Domènec, nascut a Barcelona l’any 1974, ha ocupat diversos càrrecs a l'administració. Ha estat secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia del Departament de Justícia (juny 2018-juny 2021), gerent territorial de Barcelona Ciutat i L’Hospitalet de Llobregat del Departament de Justícia (febrer 2016-juny 2018) i subdirector general d’Ordenació Turística de la Direcció General de Turisme (febrer 2007- octubre 2016). A més també ha treballat d'assessor jurídic i advocat administrativista i, específicament, urbanista, per compte propi, des de 1998 fins febrer de 2007.

Dins del departament de Presidència, el Govern també ha nomenat aquest dimarts Aranzazu Colom com a directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya. És nascuda a Palma de Mallorca l’any 1979.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta