El Govern traspassarà en breu Boí Taüll a FGC tot i que la gestió continuarà a càrrec d'Actius de Muntanya

ACN
08-11-2019
  • El Govern traspassarà en breu Boí Taüll a FGC tot i que la gestió continuarà a càrrec d'Actius de Muntanya

El Govern traspassarà en breu l'estació d'esquí de Boí Taüll (Alta Ribagorça) a Ferrocarrils Generals de Catalunya (FGC), segons ha assegurat el director de l'estació, David Ros, en l'acte de presentació de la temporada d'hivern de FGC.

Ros ha explicat que "s'està formalitzant un acord de Govern" en què s'inclourà "un acord de col·laboració amb FGC" que els "assessorarà" en la gestió de l'estació i treballarà per elaborar un "pla de viabilitat" per definir el futur model d'explotació de l'entitat.

"Actius de Muntanya, Empresa i Ocupació i FGC col·laborarem amb la seva gestió", ha afirmat el president de FGC, Ricard Font. L'estació de Boí Taüll va assolir 149.360 esquiadors la temporada passada, un període marcat pel traspàs de la gestió de l'estació a l'empresa Actius de Muntanya, participada totalment per la Generalitat.

En l'acte de presentació de les estacions d'esquí de FGC, Ricard Font ha assegurat la seva voluntat de posar en marxa "una nova línia estratègica en les estacions de muntanya", que va més enllà de les activitats de neu. "Hem de ser els socis d'un territori que ha de viure els 365 dies de l'any", ha mantingut Font.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?