El grup de Quico el Célio, estrella a la Granadella

REDACCIÓ
20-08-2020
  • El grup de Quico el Célio, estrella a la Granadella

La formació de les Terres de l’Ebre Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries serà el plat fort de la 27 edició del Festival de Música Popular i Tradicional Catalana de la Granadella, que se celebrarà de demà a diumenge en aquesta localitat del Segrià.

El certamen, organitzat per l’ajuntament, tindrà aquest any un format més reduït al suspendre’s, en motiu de la pandèmia, algunes activitats habituals com les danses tradicionals, la Cursa de les Pedretes, la Cursa de la Cordera, el concurs de bitlles o la Trobada de Puntaires.

La plaça de la Vila acollirà les actuacions, amb aforament reduït i mesures de seguretat. La música arrancarà demà amb les havaneres de Cavall Bernat (22.30); continuarà dissabte amb la cantautora de Juneda Heura Gaya (23.00), i culminarà diumenge amb el grup de Quico el Célio presentant el seu nou espectacle, Viatge a Buda (20.00).

Per al públic familiar s’ha previst dissabte l’espectacle La maleta de les tradicions, de La Ruta de les Estrelles (20.00 h). A més, demà (19.45), l’artista Sergi Quiñonero protagonitzarà una performance abans d’inaugurar la seua exposició Cosmologies al Centre de la Cultura de l’Oli.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?