El Grup Segre renova la col·laboració amb FiraTàrrega

REDACCIÓ
15-12-2020
  • El Grup Segre renova la col·laboració amb FiraTàrrega

El director executiu de Segre, Juan Cal, i l’alcaldessa de Tàrrega i presidenta del patronat de FiraTàrrega, Alba Pijuan, van firmar ahir la renovació del conveni anual de col·laboració que es manté des de fa anys entre el certamen teatral i el grup de comunicació. El Grup Segre és un dels mecenes que aposten cada any per FiraTàrrega i també és el mitjà de comunicació oficial de l’esdeveniment teatral a Lleida.

En aquest sentit, Cal va recordar que “aquesta tradicional relació del Grup Segre amb la Fira de Teatre es tradueix també cada any donant més difusió i la màxima publicitat possible al certamen, així com amb la impressió i distribució del catàleg i col·laborant amb altres activitats que han nascut al si de la fira, com el Màster de Creació en Arts de Carrer”. Uns vincles de col·laboració que “podrien ampliar-se de cara al futur més immediat explorant noves línies i idees, sobretot en el terreny audiovisual per difondre les arts escèniques”, va afegir Cal.

Per la seua banda, Pijuan va agrair l’aposta renovada del Grup Segre per FiraTàrrega, que ja treballa per poder celebrar la 40a edició del certamen, ajornada el mes de setembre passat per la pandèmia. “Aquest 2021 serà molt intens perquè a partir del mes de març posarem en marxa el Circuit Nòmada, a través del qual trenta companyies que havien d’actuar a Tàrrega el setembre passat viatjaran per fins a cinquanta localitats de Catalunya, València, les Balears, Euskadi, Madrid i Andalusia perquè el públic pugui gaudir casa seua de les obres de FiraTàrrega”, va explicar Pijuan.

“La fira tornarà a ser com abans”

“Som optimistes i positius”, va afirmar l’alcaldessa de Tàrrega sobre la pròxima edició de la Fira, el setembre del 2021. “La idea és poder celebrar la 40 edició i, per fer-ho, tenim pensats diversos escenaris possibles a l’aire lliure, amb controls d’accés perimetrant diverses àrees de la ciutat. Fins que no puguem fer un certamen com abans, caldrà adaptar-s’hi perquè no podem renunciar a la fira”, va assegurar. “Vull pensar que aquesta pandèmia passarà, hi haurà vacunes i immunitat de grup i la fira tornarà a ser com abans”, va afegir.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?