El II Espurnes Barroques aposta pel feminisme i la gastronomia

A.S.C.
Publicat: 
11-05-2019
Actualitzat: 11-05-2019 13:17
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El II Espurnes Barroques aposta pel feminisme i la gastronomia

El festival de música Espurnes Barroques, que se celebrarà del 18 de maig al 9 de juny en diferents espais de la Catalunya Central, aposta en aquesta segona edició per la dansa i la gastronomia.

Una altra de les novetats d’aquest any és la reivindicació del feminisme sota el lema Barroc amb veu de dona. Per això, “al llarg del festival, la figura de la dona tindrà un paper important a través de l’actuació d’una soprano cada cap de setmana”, va explicar ahir Josep Barcons, director artístic del certamen, en la presentació celebrada a l’IEI.

El festival posa en relleu el patrimoni barroc de comarques com el Solsonès, l’Anoia, la Segarra i el Bages. Les Délices du Roy amb la soprano Elise Efremov a la Universitat de Cervera, Ensemble Méridien amb Matia Hinojosa al Santuari del Miracle de Riner i Ferran Pisà amb Soledad Cardoso a Prades de la Molosa, són només algunes de les onze actuacions que se celebraran en territori lleidatà d’un total de disset, que es completaran amb diferents experiències.

Comparteix

També t'interessarà