El IV Festival Itinerant Rodautors que es celebararà a Os de Balaguer presenta els caps de cartell

REDACCIÓ
21-01-2020
  • El IV Festival Itinerant Rodautors que es celebararà a Os de Balaguer presenta els caps de cartell
  • El IV Festival Itinerant Rodautors que es celebararà a Os de Balaguer presenta els caps de cartell

El Petit de Ca l’Eril, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Meritxell Neddermann, ‘El Jose’ i Maria Jaume Martorell seran els caps de cartell de la IV edició del festival de cantautors Rodautors, que enguany tindrà lloc a Os de Balaguer els dies 29, 30 i 31 de maig. 

El certamen està organitzat per l’Associació Rodautors, formada per cantautors independents. El festival té com a objectiu descobrir nous talents de l’escena musical catalana i endinsar-se en la màgia dels petits pobles rurals de Catalunya. 

Ja s'han donat a conèixer els caps de cartell i a partir de demà els artistes que vulguin participar-hi poden presentar les seves propostes a la web del festival. D’entre totes les que s’hi presentin se n’escollirà 12, que passaran a formar part del cartell de la IV edició, juntament amb els artistes convidats. La llista dels seleccionats es publicarà el dia 3 de març a la web http://festival.rodautors.com/

Aquest any i com a novetat l’organització ha previst que es pugui fer una reserva per estar a la zona d’acampada que inclou una bossa del festival i descomptes a la barra, per un import de 10 €. 

Un dels promotors de Rodautors, el cantautor Joan Blau, ha explicat que la IV edició és la de la consolidació, d’un futur on els escenaris seran sempre pobles d’uns 500 habitants, tal i com ja va passar en passades edicions (Penelles, Mura i Torrebesses). El festival també manté la seva col·laboració habitual amb el Grup Enderrock i i la plataforma de música emergent Sona 9.

Una altra de les novetats és l’actuació de la cantant Maria Jaume Martorell, guanyadora del del Premi Sona9 2019 el passat mes de novembre. En el marc del festival, se li farà entrega del Premi Rodautors, novetat d’aquesta darrera edició. La cantautora mallorquina va convèncer amb les seves cançons despullades entre el folk i el pop i amb la seva veu i guitarra, només acompanyada per un teclat en algunes cançons durant la final.

 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next