El jazz ‘fusió’ d’Andrea Motis

REDACCIÓ
16-04-2019
  • El jazz ‘fusió’ d’Andrea Motis

El Teatre Ateneu de Tàrrega es va omplir la tarda de diumenge passat per gaudir del concert que va protagonitzar Andrea Motis, una de les figures referents dins de l’escena catalana del jazz actual. En la seua segona actuació a la capital de l’Urgell, la trompetista, cantant i compositora va posar de nou de manifest el seu talent i carisma musical. La vetllada va constituir una de les propostes estrella del cicle municipal Tàrrega Sona 2019 i el públic va respondre amb escreix.

El concert va atreure mig miler d’espectadors, que van aplaudir llargament la jove artista barcelonina. La van acompanyar a l’escenari Ignasi Terraza al piano, Josep Traver a la guitarra elèctrica, David Xirgu a la bateria i Joan Chamorro, mentor de l’artista, al contrabaix. El repertori es va basar en els temes del seu primer àlbum com a solista, Emotional dance, juntament amb l’estrena del seu segon treball, Do outro lado do azul. El nou disc suposa una fusió entre el jazz i els ritmes brasilers, en la qual Andrea Motis ret homenatge a João Gilberto, Gal Costa o Marisa Monte, entre altres. La samba i la bossa nova van impregnar també així una tarda de bon jazz a Tàrrega. Altres moments antològics van ser les versions que va interpretar com a homenatge a Joan Manuel Serrat i Els Amics de les Arts.

La pròxima cita del Tàrrega Sona serà dissabte a la nit dia 27 d’abril a l’Espai MerCAT amb raps i hip-hop reivindicatius a càrrec d’Homes Llúdriga, Lil Russia i els lleidatans Pablo Hasél i Elane.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...