⏯️ El jove balaguerí Culli presenta el seu primer single, 'Volaremos'

REDACCIÓ
Publicat: 
18-01-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El jove balaguerí Culli presenta el seu primer single, 'Volaremos'
  • ⏯️ El jove balaguerí Culli presenta el seu primer single, 'Volaremos'

Pau Culleré "Culli", un jove balaguerí de 17 anys, presenta el seu primer single sota el títol 'Volaremos'. Culli ha estrenat aquest tema a Youtube amb un videoclip produït per "La Performance Produccions" en el que en menys de 24 hores va tenir més de 4500 reproduccions i que ja ens suma més de 6.600. El single l’ha produït per Zneakyboi, un raper lleidata també molt jove. 

'Volaremos' és una cançó d'amor amb un significat bastant profund, però sempre encarat al sentiment de desconnexió. Durant el trajecte de la cançó, la lletra transmet missatges com «vámonos de aquí, mirarás el resto de gente que no entiende que un mundo perfecto no podrá existir». Ell ja feia temps que cantava i tocava la guitarra en el seu compte d'Instagram, versionant altres artistes i grups, però des de petit ja componia les seves pròpies cançons. Ara, ens mostra el seu talent i treu a la llum els seus primers temes propis. Posant la veu i la guitarra és converteix en un cantautor dels més joves de Ponent. 

Això no acaba aqui, ja que anuncia en exclusiva que té nous temes preparats i que els anirà ensenyant des de les seves xarxes socials i plataformes digitals com Spotify. També està preparant un concert de presentació d'aquest temes, del qual anunciarà tots els detalls les properes setmanes.

Comparteix

També t'interessarà