ANTONI BONET
09-03-2020
Actualitzat: 09-03-2020 19:25
  • El Juneda es llueix i goleja

El Juneda va confirmar la seua recuperació després d’unes setmanes de molts dubtes i va mostrar el seu bon estat actual de forma superant amb molta solvència (5-1) l’Artesa de Segre. Els de la Noguera també acudien al partit en bona dinàmica de joc i sense encaixar una derrota des de la jornada 12. Fidel a aquests antecedents, el matx es va iniciar amb un ritme frenètic, amb tots dos equips molt endollats i decidits a marcar aviat. L’Artesa de Segre ho va fer primer i en el minut 6, una jugada d’atac dels visitants va acabar en un rebuig que Rius, molt atent, va rematar a la xarxa (0-1). El gol va esperonar els locals que, tan sols dos minuts després, van empatar per mediació de Vidal després d’empalmar un fort xut des de la cantonada de l’àrea gran que es va acabar colant per l’escaire (1-1). Ambdós equips van persistir en els seus atacs i tant els uns com els altres van tenir diverses ocasions en ràpides jugades, però la bona actuació dels porters, molt encertats, va evitar que el marcador registrés més canvis abans del descans.

La segona part es va iniciar com ho va fer la primera i la nota predominant era l’alt ritme de joc. En el minut 48 un córner llançat per Oriol des de la dreta va ser rematat de cap per Giné, fent pujar el 2-1. El gol va fer que l’Artesa de Segre s’obrís i estirés una mica les línies buscant més capacitat ofensiva. El Juneda, en canvi, va passar a jugar al contraatac buscant l’esquena de la defensa rival. En un d’aquests contraatacs, en el 67, una pilota llarga va anar a parar a Mateus, que es va quedar sol davant de López, el qual va driblar i va batre fent pujar el 3-1 al marcador. Tres minuts després, després d’una altra bona jugada a la contra, Aixalà va arribar amb la pilota controlada davant de López, que va batre des del punt de penal. Els visitants van acusar aquests dos gols gairebé consecutius i van semblar no tenir resposta davant del bon moment i l’efectivitat dels locals. En el minut 77, Oriol va tancar el marcador amb una brillant jugada personal que va culminar amb un dríbling davant del porter visitant i la rematada a plaer del 5-1.

La setmana, vinent, el Juneda visitarà l’Albi amb l’afany de prolongar la bona dinàmica de joc i resultats. Per la seua part, l’Artesa de Segre provarà de recuperar-se rebent el líder, en un altre exigent compromís per als de la Noguera.